Wil je een piercing en woon je in omgeving Alkmaar?

Kingdom Tattoos is dé piercingshop van Alkmaar. 

Piercing Alkmaar: snel en betrouwbaar bij Kingdom piercing Alkmaar

Voor de een is het zetten van een piercing een uitje, voor de ander een spannende ervaring. Kingdom piercing Alkmaar zorgt er hoe dan ook voor dat het piercen soepel verloopt. Hoe wij dat doen? Dat lees je hieronder!

Ontdek Kingdom piercing Alkmaar

De professionele piercers van Kingdom piercing Alkmaar nemen écht de tijd voor je. Je krijgt van ons een grondig consult, waarin we al je vragen beantwoorden en je deskundig advies geven. Wij hechten ook ontzettend veel waarde aan hygiëne. Als de apparatuur, het sieraad of de handen van de piercer namelijk niet schoon zijn, kan dit leiden tot pijnlijke infecties en onnodige complicaties. Dit willen we natuurlijk koste wat kost voorkomen, vandaar dat jouw gezondheid en veiligheid bij Kingdom piercing Alkmaar de hoogste prioriteit hebben.

Waarom kiezen voor Kingdom piercing Alkmaar?

√ Ervaren en professionele piercers:

De piercers van Kingdom piercing Alkmaar zijn dankzij hun jarenlange ervaring echte pro's in het zetten van piercings. 

√ Gebruik van hoogwaardige materialen:

In het assortiment van Kingdom piercing Alkmaar vind je altijd kwalitief goede piercings. Wij verkopen namelijk alleen maar producten waar we zelf volledig achterstaan. Onze piercings gaan daardoor niet alleen superlang mee, maar zitten ook nog eens comfortabel.  

√ Persoonlijke aandacht:

Bij Kingdom piercing Alkmaar nemen we de tijd om jouw wensen door te nemen. Ook geven we je deskundig advies over de beste plek voor je piercing en adviseren we je over de nazorg. 

√ 100% hygiënisch:

Hygiëne staat bij Kingdom piercing Alkmaar heel hoog in het vaandel. Daarom voldoen we aan de hoogste hygiënestandaarden, zodat jij met een gerust gevoel een bezoek aan onze piercing shop Alkmaar kunt brengen. 

Piercing Alkmaar: Hoe gaat het piercen in zijn werk?

Bij Kingdom piercing Alkmaar worden piercings altijd gepiercet in plaats van geschoten. Het piercen van een piercing is een veiligere en hygiënischere methode dan schieten. Bij het piercen heeft de piercer namelijk meer controle, wat resulteert in een nauwkeurige plaatsing en een gelijke druk op je huidweefsel. Ook kun je gelijk een eigen piercing kiezen. Hoe fijn is dat?! 

Vrijblijvende afspraak maken? Of wil je tattoo laten zetten? Kingdom piercing Alkmaar helpt je graag! 

PS Wist je dat we sinds kort ook een piercingshop in Purmerend hebben? 

maak snel een afspraak