Wil je een piercing en woon je in omgeving Purmerend?

Kingdom Tattoos is dé piercingshop van Purmerend.

Piercing Purmerend: professioneel en betrouwbaar bij Kingdom Piercings & Jewelry

Kingdom piercing Purmerend is de plek waar de allerbeste piercers samenkomen om jou de ultieme piercingervaring te bieden. Of je nu een gaatje in je oorlel wilt of een piercing op een wat meer uitdagendere plek: je bent bij ons altijd in goede handen!

Piercing zetten: waar moet je op letten?

Of je nu al een doorgewinterde piercingliefhebber bent of je eerste piercing laat zetten: het team van Kingdom piercing Purmerend neemt de tijd om naar je wensen te luisteren. De piercers van Kingdom piercing Purmerend kunnen niet alleen goed luisteren: ze geven ook deskundig advies over de beste plek voor de piercing. Hierbij houden ze rekening met jouw stijlvoorkeuren en anatomie. Dit laatste is ontzettend belangrijk, omdat elk lichaam anders is en een piercing zetten in sommige gevallen moeilijk of zelfs onmogelijk is.

Veilig en hygiënisch bij Kingdom piercing Purmerend

Kingdom piercing Purmerend weet als geen ander hoe belangrijk het is om je piercingervaring bij ons zo veilig mogelijk te maken. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en houden ons aan strikte hygiëneregels.

Waarom kiezen voor Kingdom piercing Purmerend?

√ Ervaren en professionele piercers

√ Gebruik van hoogwaardige materialen

√ Persoonlijke aandacht

√ 100% hygiënisch

Piercing Purmerend: meer dan een versiering

Kingdom piercing Purmerend ziet piercings niet alleen als lichaamsversieringen, maar als een vorm van expressie. Wij begrijpen dat het een persoonlijke keuze is. Daarom streeft Kingdom piercing Purmerend naar perfectie. Onze ervaren piercers leveren hoogwaardige diensten. Daarom wordt er bij Kingdom piercing Purmerend enkel gepierced. Bij gaatjes schieten vergroot je namelijk de kans op infecties en het beschadigen van de huid. Dit is iets wat we natuurlijk graag willen voorkomen. Nog een voordeel van piercen in plaats van schieten: je mag gelijk je eigen sieraad kiezen en bent niet gebonden aan een 'standaard sieraad'.

Klaar om aan je piercingavontuur te beginnen? Bezoek Kingdom piercing Purmerend en ontdek dat een piercing zetten een relaxte ervaring kan zijn. Onze piercers staan klaar om je te voorzien van een unieke piercing, passend bij jouw persoonlijkheid. 

Vrijblijvende afspraak maken? Of wil je tattoo laten zetten? We helpen je graag!

maak snel een afspraak