Wil je een tattoo laten zetten en woon je in omgeving Alkmaar?

Kingdom Tattoos is dé tattooshop van Alkmaar. 

Tattoo Alkmaar: ervaren, professioneel en betaalbaar bij Kingdom Tattoo

Wil jij een tattoo in Alkmaar laten zetten, maar vind je het lastig om de juiste tattooshop te vinden? Dat snappen we bij Kingdom tattoo Alkmaar helemaal. Er is ontzettend veel keuze en er zijn allerlei factoren die je mee moet nemen in het maken van je keuze. Een ding weten we zeker: Kingdom tattoo Alkmaar tikt alle boxen aan. Wij zijn namelijk dé tattooshop van Alkmaar.

Tattoo Alkmaar: waar moet ik op letten? 

Je hebt de knoop doorgehakt: je wilt een tattoo. Nu nog een goede tattooshop vinden. Maar waar moet je rekening mee houden bij het maken van deze keuze?

  • Ervaring:

De artiesten van Kingdom tattoo Alkmaar hebben door hun jarenlange ervaring de vaardigheden om hoogwaardige tatoeages te zetten. Hierdoor komen jouw ideeën op de best mogelijke manier tot uiting.

  • Overleg met artiest:

Bij Kingdom tattoo Alkmaar bespreek je jouw ideeën met de artiest waar je voorkeur naar uitgaat. Misschien heb je al een idee in je hoofd dat nog uitgewerkt moet worden. Of sta je er nog blanco in en wil je uit ons voorbeeldboek (met meer dan tienduizend tatoeages) een tattoo kiezen. Hoe dan ook: bij Kingdom tattoo Alkmaar wordt de tatoeage pas gezet als jij er volledig achterstaat.

  • Hygiëne en veiligheid:

Een betrouwbare tattooshop hanteert strikte hygiëneregels. Kingdom tattoo Alkmaar voldoet aan alle gezondheids- en veiligheidsnormen. Alles wat tijdens het tatoeëren aangeraakt wordt, maken we zorgvuldig schoon en wordt gedesinfecteerd. Dit doen we in het bijzijn van jou als klant, zodat je zeker weet dat we 100% hygiënisch werken.

Tattoo Alkmaar prijzen

Een goede tattooshop is transparant als het op de prijs aankomt. Nadat Kingdom tattoo Alkmaar jouw idee heeft ontvangen, maken wij een zeer realistische prijsindicatie. Hiermee voorkomen we dat je voor onaangename verrassingen komt te staan. 

Vrijblijvende afspraak maken? Of wil je een piercing laten zetten? We helpen je graag!

maak snel een afspraak
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak snel een afspraak voor een intakegesprek!