Wil je een tattoo laten zetten en woon je in omgeving Alkmaar?

Kingdom Tattoos is dé tattoo shop van Alkmaar. 

Tattoos met karakter: ontdek Kingdom tattoo shop Alkmaar

Op zoek naar de meest professionele tattoo shop van Alkmaar? Zoek niet verder! Kingdom tattoo shop Alkmaar staat bekend om ervaren artiesten, unieke ontwerpen en hoge kwaliteit. Wij creëren tattoos die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Ervaren artiesten en unieke ontwerpen

Kingdom tattoo shop Alkmaar heeft een team van getalenteerde en ervaren artiesten. We nemen de tijd om naar jouw ideeën te luisteren en zetten deze om in een op maat gemaakt ontwerp. Van verfijnde minimalistische ontwerpen tot gedetailleerde en kleurrijke meesterwerken: Kingdom tattoo shop Alkmaar heeft de artiesten in huis die jouw idee tot leven kunnen brengen!

Hoogwaardige apparatuur en 100% hygiënisch 

Bij Kingdom tattoo shop Alkmaar voldoen we aan de hoogste hygiënestandaarden en zijn we uitgerust met de nieuwste apparatuur. Tijdens het aanbrengen van een tatoeage worden met kleine naalden inkt- en pigmentstoffen onder de huid aangebracht. Hierdoor ontstaat een voor het leven blijvende afbeelding. De inkt- en pigmentstoffen moeten aan strenge eisen voldoen. Je kunt dus met een gerust hart een tattoo bij ons laten zetten. Jouw gezondheid en veiligheid hebben bij Kingdom tattoo shop Alkmaar de hoogste prioriteit.

Tattooshop Alkmaar prijzen

We begrijpen dat de prijs een grote rol speelt bij het kiezen van een tattoo shop in Alkmaar. Bij Kingdom tattoo shop Alkmaar houden we van transparantie. Jij levert jouw idee aan, waarna wij op basis van een zeer nauwkeurige inschatting de prijs bepalen. Hierna werkt de door jou gekozen artiest jouw idee uit. Dan is het tijd voor het echte werk: tanden op elkaar en tatoeëren maar! Geen verrassingen dus, alleen eerlijke prijzen in ruil voor hoogwaardige tattoos. Dat is waar Kingdom tattoo shop Alkmaar voor staat. 

Kingdom tattoo shop Alkmaar levert niet alleen prachtige tattoos: we creëren ook herinneringen die een leven lang meegaan. Als je op zoek bent naar de beste tattoo shop van Alkmaar, ben je bij Kingdom tattoo shop aan het juiste adres.

Vrijblijvende afspraak maken? Of wil je een piercing laten zetten? We helpen je graag!

maak snel een afspraak
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak snel een afspraak voor een intakegesprek!